Eka kisa Haglundin kantapään leikkauksen jälkeen

Reilu kymmenen kilsaa ja 1:23’11. Kävellen! Kilpailuhenkisenä joku kisa oli ”pakko” tehdä, vaikka tässä telakalla ollaankin. Kisaksi valikoitui Tampere juoksee-tapahtuma, koska Tampere oli entinen kotikaupunkini, jossa asuin lähes kymmenen vuotta. Toisaalta oli varmaa, että reitti oli hiano. Aiemmin en kyseiseen kisaan ollut osallistunut, joten korkkauksen paikka tämäkin, josko tämän ensi vuonna vaikka juoksisi. 

Matkaan lähdin viimeisenä, enkä odottanut, että olisi ollut muita kuntoutujia tai kävelijöitä. Eikä ollutkaan. Mutta en ollut kuitenkaan viimeinen maalissa, vaan taakse jäi neljä juoksijaa. Yhden parin otin pari kertaa kiinni, mutta maaliin nämä mimmit ennättivät ensin. 






Kuvia en matkalla ehtiny ottaa, sori nyv vaa. Mutta kattokaas, keneen törmäsin vessajonossa ennen kisaa. Potkosen Miraan. Harvemmin sitä on oltu olympiamitalistin kanssa odottamassa vessaan pääsyä samaan aikaan. Vaihdettiin muutama sananen, ja Mira oli ensimmäisessä puolimaratontapahtumassa. Go Mira, toivottavasti oli hyvä juoksu! 



Nyt seuraa kisan plussat ja miinukset.
Ensin plussat:
+ Vanha tuttu, entinen kotikaupunkini. Nostalgiaa.
+ Reitillä hienoja maisemia. Kaupunkimaisemaa, puisto-osuuksia ja järvimaisemaa.
+ Reitti oli tasainen, joten ennätysjahtiin voisi täällä lähteä.
+ Mitali oli upea!! 🏅
+ Maalieväät: Malagon salmikkia pussillinen, banaania, Jenkki Caramel Mint-purkkaa pussillinen, Heinekenin alkoholiton olut, Corny Smoothie (mango, pear &oats) ja Maxim protein&recovery rich chocolate flavour-juoma
+ Keltapaitaiset pyörällä liikkuvat reitinohjaajat
+ En ollut viimeinen, vaikka kävelin koko matkan. Ekan ohituksen tein 6km kohdalla.
+ Monesti on parempi ja tehokkaampaa kävellä reippaasti kuin juosta/hölkätä hitaasti.
+ Kiva tapahtuma, johon voisi osallistua uudelleenkin. Mutta juoksijana.

Miinukset:
- Koska lähdin viimeisenä, minua hoputettiin liikenteen tieltä lähdössä. Mainitsin, etten voinut juosta, eli turha oli hoputtaa.
- Juoksukisassa ei myöskään pitäisi kokea olevansa autojen tukkeena. Tilanne ei tuntunut mukavalta, kun takana tuuttailtiin. Tämä tapahtui ensimmäisellä kilometrillä, jonka jälkeen matkanteko sujui mukavasti. 
- Reittiviivat olivat puisto-osuuksilla paikoin kateissa, joten pyöräilevät reitinohjaajat olivat enemmän kuin tarpeen.

Tampereen kuuluisa rrratikka.

Ratina. Hetki ennen kilpailua.




Hetkellinen valoilmiö.






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Operaatio kulmikas kantapää

Viesti Lasselle

Edistystä