Hyvä treeni, parempi mieli

 




On kulunut 25 päivää leikkauksesta, ja tänään olin pitkästä aikaa spinningissä. Ja kylläpä teki terää saada kunnon hiki pintaan Juulian ohjaamalla TRIP-tunnilla, Esportissa. Istuin koko treenin ajan satulassa, koska en uskaltanut varata vielä oikealle jalalle polkiessa. Vaihtelin vastusta ylä- ja alamäkien mukaan, ja lihaksissa tuntui nautinnollista väsymyskipua, kunnon treenin puutteesta. Syke nousi maksimissaan 151een, vaikkei se siltä yhtään tuntunut. Ja keskisyke oli hyvin maltillinen 117, eli hivenen jäi alle PK1:sen alarajasta. Eli lujempaakin olisi saanut mennä, mutta tämä oli ihan hyvä aloitus. 

BodyPumpiinkin tekisi kovasti mieli, mutta askelkyykkyjä en voi/pysty vielä tekemään. Peruskyykkyjäkin teen vajaalla kyykyllä, erikoiskenkieni kanssa, joissa molemmissa on 10mm korotus. Terveessä jalassa on normaali lenkkikenkä, ja toisessa, kannasta avoin lenkkari. Otan Bodypumpin mukaan ohjelmistoon, jahka lääkäri antaa luvan. Kotona olen kuitenkin jumppaillut sovellettua Bodypumpia Esport Wellnetin ohjelman mukaan. 

Eriparikengät jalassa. Remmikiinnitys ja menoksi.


Tällä viikolla olen käynyt kävelemässä, että olen kantanut yhtä kyynärsauvaa mukana varmuudeksi. Kävely onnistuu jo suht hyvin. Käytän siis aiemmin mainitsemiani kenkiä, joissa on se 10 mm kantakorotus. Ainoastaan lievää särkyä on ollut akillesjänteessä illan päätteeksi, yleensä ei sitäkään, eikä ole tarvinnut napsia yhden ainuttakaan särkylääkettä viikkoon. Perinteiseen tapaan käynyt myös Pirkkolassa ulkolaitteilla treenaamassa pari kertaa. Tänään kun sai korkattua spinning-kauden uudelleen, niin olen erittäin toiveikas sen suhteen, että pääsen aloittamaan kevyen juoksuharjoittelun vuoden lopussa aikataulussa. 









Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Operaatio kulmikas kantapää

Viesti Lasselle

Edistystä