Syksyn kuuminta juoksukenkämuotia ja vauhtikeppikäppäilyä

Sain perjantaina 10 mm silikoniset kantakiilat, joiden avulla kävelyharjoitteita voi alkaa tekemään, ja samalla ne säästävät akillesjännettä. Kantakiila pitää laittaa molempiin kenkiin, ettei synny vääränlaista painetta selkärankaan liikkuessa. Niinpä fiksasin kantakiilat syksyn kuuminta juoksumallistoa oleviin kenkiini, ja voilà tulos on tässä. Samalla otin kuvan myös pohkeitteni nykykunnosta. Hieman oikean jalan pohjeosasto on vähän kapeampi kuin vasemman, ja onhan varmaan molemmat pohkeet kokeneet pientä lihaskatoa tämän tauon aikana.


#Pottuvarvasosastoselfie


Pientä eroa pohkeissa.


10 mm kantakiilat saapuivat vihdoin.





Syksyn kuuminta juoksukenkämallistoa.
Sain vihdoin myös lenkkarit mahtumaan jalkaan...



... tai ei ihan. Se vaati pientä tuunausta.


Kun laittoi lenkkarit jalkaan pitkästä aikaa, niin melkein teki mieli juosta. Mutta vielä on maltettava muutama kuukausi.


















Tämän päivän lenkillä ajatuksena oli tehdä vauhtikeppäilyn lomassa kävelyharjoitteita, tukematta keppeihin. Vauhtikeppikäppäilyhän on sitä, että kepeistä tukea ottaen, heilauttaa itsensä eteenpäin, tehokasta. Ja ainoa liikuntamuoto tällä hetkellä, joka saa vähän hikeä pintaan, ja sykettä hieman nousemaan. Kävelyosuudet olivat luonnollisesti rauhallisia, ja ajatuksen kanssa etenemistä, kuulostellen jalan tuntemuksia. Kieltämättä akillesjännettä alkoi hieman särkeä loppumat. Viikon keppikäppäilyt vajaat 25 km.






Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Operaatio kulmikas kantapää

Viesti Lasselle

Edistystä