Viikonlopun meininkiä

Perjantain hulinaa HCRD-tapahtumassa 


Lauantaina myyntipisteellä:



On kulunut jo reilu kuukausi leikkauksesta, ja toipuminen on ollut edistyksellistä. En ole keppeihin päin vilkaissutkaan, ja kipulääkkeitä en ole käyttänyt muutamaan viikkoon, 

Tämä viikko on kulunut perinteisten juttujen parissa. Olen siis käynyt kävelemässä, ja kuntoilemassa ulkolaitteilla, sekä spinningissä. Esport Bristolissa on uusi spinningsali, johon mahtuu osallistujia jopa parisenkymmentä. Mutta olin ihan tyytyväinen, että tunneilla ei ole ollut montaakaan polkijaa, koska on parin vuoden ajan tottunut siihen, että kanssapolkija ei ole ihan vieressä. Tänään oli TRIP:ssä uusi ohjelma, joka oli kyllä kiva.

Perjantaina ja lauantaina olin ensimmäistä kertaa Helsinki City Running Day-tapahtumassa toimitsijan roolissa. Toimitsijan tehtävät ovat kyllä tulleet vuosien varrella tutuksi muissa tapahtumissa: olen ollut juomapisteellä, kisatoimistossa, sometykkinä, reitin ohjaajana, varustesäilytyksessä sekä jälkipartiotehtävissä. Tällä kertaa olin ensimmäisenä päivänä jakamassa Garminin väliaikarannekkeita ja Jordanin hammastahnoja. Päiväni alkoi klo 12 ja kesti klo 18 saakka. Päivä oli aika hulabaloota, kun juoksijoita oli niin paljon, mutta kivaa oli, vaikka olikin vähän kiirettä. Lauantaina oli HCRD:n myyntipisteellä myymässä tapahtuman huppareita ja paitoja, ja porukkaa riitti siinäkin oikein kivasti. Kaukaisimmat juoksijat, jotka ostivat tuliaisia kotiin, olivat Brasiliasta. Jalka kesti hyvin monen tunnin seisomisen, ainoastaan illalla tuntui pientä väsymystä.

Oikein mukava viikonloppu oli takana, toivottavasti myös sulla. Huomenna Turkuun ja Lempaisen Lassen vastaanotolle, kertomaan toipumiskuulumisia.




Upea olympiastadion ja maaliintulo. 

Kuten näkyy jalka on hyvin parantunut, muistona pieni arpi.


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Operaatio kulmikas kantapää

Viesti Lasselle

Edistystä