Hyvää itsenäisyyspäivää



Kirjoittelen tänne taas pitkästä aikaa. Yksi syy on, etten todellakaan ole mikään blogikirjoittelija, ja toisekseen ei ole juurikaan ollut mitään kerrottavaakaan kuin se, että kuntoutuminen on ollut nousujohteista. Jossen siitä kyhmystä muistanut täällä vielä mainita, niin kerrotakoon, että se oli sulamislangan solmukohta, joka aikanaan sulaa pois. Senkään suhteen ei siis tullut mitään takapakkia.

Olin eilen pitkästä aikaa HCRD-yhteislenkillä vetämässä rauhallisinta vauhtia menevää ryhmää. Paitsi että kylmä sää oli tainnut pelottaa suurimman joukon osallistujista, ja tällä kertaa oma vauhtiryhmäni jäi ilman osallistujia. Tämä oli kuitenkin samalla ensimmäinen testihölkkäni sitten elokuisen kantapääoperaation. Peesailin sitten seiskan vauhtiryhmää. Jalka kesti hyvin, niin kuin pitikin, vauhti oli sopiva ja syke pysyi hyvin PK-tasolla.

Virallinen juoksulupa olisi vasta vuoden alusta 🤫 mutta eihän se kahdesta viikosta kiinni voi enää olla, kun kuntoutuminen on ollut näin nousujohteista. Tästä se taas lähtee pikkuhiljaa.

Olisin siksikin huono bloggaaja, koska en halua ottaa velvoitetta siitä, että minun pitäisi olla jatkuvasti saavutettavissa, kertoa kuulumisistani ja taustastani. Voiko blogin kirjoittamisesta koskaan edes irrottautua tai blogin lopettaa. Blogin kirjoittajana ja somettajana, olet velvollinen kertomaan säännöllisesti tekemisistäsi, päivittämään somea jatkuvasti. Jos et ole tähän valmis, seuraajat katoavat, menetät kiinnostavuutesi. Määrittääkö someseuraajien määrä sen kuinka kiinnostava olet? Määrittää - vaikka sen ei pitäisi - seuraajien määrän myötä saat yhteistyökumppaneita, jotka haluavat tulla blogissasi ja ig-sivustollasi nähdyksi. Seuraajien määrän myötä, sinut kutsutaan erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Mitä enemmän seuraajia, sitä kiinnostavampi siis olet. Mutta onko sillä loppuen lopuksi mitään merkitystä?

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Operaatio kulmikas kantapää

Viesti Lasselle

Edistystä